2017.09.22

Hirdetmény!

Ezennel értesítem a Tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy Önkormányzatunk megindította a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) rendelet 43/A. § szerinti egyeztetési eljárás ún. előzetes tájékoztatási szakaszát Gyöngyösfalu Község Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi rendelete elkészítésére vonatkozóan.

A teljes hírdetmény megtekintéséhez kattintson ide!

ÉRTESÍTÉS lomtalanításról

Tájékoztatom Gyöngyösfalu község lakosságát, hogy a tárgyévi lomtalanításkor el nem szállított háztartási elektronikai hulladékot, úgymint:

  • Nagy háztartási gépek: mosógép, mosogatógép, tűzhely, bojler, stb.
  • Kis háztartási gépek: bármilyen kisebb méretű gép, stb.
  • Bármilyen háztartási elektronikai berendezés, számítógép, stb.
  • Hűtők, TV-k,

elszállítására 2017. szeptember 18-án kerül sor.

A fenti elektronikai hulladékot a Gyöngyösfalu, Ady E. u. 18. alatti ingatlan udvarán elhelyezett konténerbe lehet elhelyezni a 2017. szeptember 15. és 2017. szeptember 18. 07.00 óra közötti időszakban.

A megadott határidő után kihelyezett hulladékot nem szállítják el, a hulladék elszállításáról ebben az esetben a kihelyezőnek kell gondoskodnia.

Széttört burkolatú, szétszerelt elektronikai hulladékot nem lehet elhelyezni a konténerbe.

2017. szeptember 18-án kerül sor az autógumik elszállítására is, amit a szállítást megelőző napon kérünk elhelyezni a Polgármesteri Hivatal (Gyöngyösfalu, Ady E. u. 18.) udvarán.

Az autógumik elszállítását a Soproni STKH Kft. alvállalkozójaként a Kőszegi Városüzemeltetési és Kommunális Szolgáltató Kft. végzi, az elektronikai hulladék szállítását pedig az Alcufer Ipari, kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Szombathelyi Telephelye.

Kérem a fenti szabályok megtartását!

Gyöngyösfalu, 2017. 09. 07.

Kiss Tibor
polgármester

Meghívó

Adósságkonszolidációban nem részesült települési önkormányzat fejlesztési támogatása
Gyöngyösfalu Község Önkormányzata
tisztelettel meghívja Önt
2017. augusztus 5-én 11.00 órára a gyöngyösfalui Ady Endre utca 26. szám melletti úton - az adósságkonszolidációban nem részesült önkormányzatok fejlesztési támogatása keretében - megvalósult Ady utcai csapadékvíz-elvezető árok, Petőfi és Tanács utcai járdafelújítás átadási ünnepségére.

Program:

  • Szent Márton Énekkar műsora
  • Ágh Péter országgyűlési képviselő, Vas megyei fejlesztési biztos köszöntője
  • Kiss Tibor polgármester beszéde
  • Áldást mond Porpáczy József esperes-plébános

A meghívó ide kattintva megtekinthető