2019.02.18

Lakossági tájékoztató - Hulladékszállítás változásáról

Tisztelt Gyöngyösfalui polgárok!

Tavaly év végi tájékoztatásunk alapján Önök előtt is ismert, hogy 2017. január elsejétől településünkön a hulladékszállítást a Kőszegi Városüzemeltető és Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. (szolgáltató) végzi.

A lakosság által felmerült igények és a szolgáltatóval történt egyeztetésünk alapján lehetőség van a hulladékgyűjtő edény űrtartalmának módosítására. Azonban ehhez a szolgáltatóval a szerződésüket módosítani kell, ehhez szükséges a pontos cím, név és az új edény űrtartalom mérete (110 literes, vagy 60 literes).

Az új hulladékgyűjtő edényt a tulajdonosnak kell biztosítania.

Ezt megtehetik az alábbi módon:

  • e-mailen: Sándor Viktóriának címezve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
  • postai úton: Kőszegi Városüzemeltető és Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. 9730 Kőszeg, Kossuth Lajos u. 3
  • személyesen: a Kőszeg, Kossuth Lajos u. 3. alatti irodában

Nyitvatartási idő:

  • Hétfő: 8.00 - 15.00
  • Szerda: 8.00 - 15.00
  • Péntek: 8.00 - 12.00

A szelektív zsákos hulladék elszállítására a HÓNAP UTOLSÓ PÉNTEKJÉN kerül sor ezután, ezt a szolgáltató az alábbi módon végzi.

A szolgáltató a zsákokat (egy zsákot) az elszállítás napján fogja a postaládákba tenni azon házakhoz, melyektől a zsákos hulladékot elviszi. A kihelyezett egy zsákba kell a korábban is ilyen módon elszállított hulladékot tenni. Amennyiben Önök több zsákot is kihelyeznek, természetesen azok is elszállításra kerülnek, azonban csak egy zsákot kapnak helyette.

Kérem tájékoztatásunk tudomásul vételét!

Gyöngyösfalu, 2017.01.11.
Kiss Tibor
polgármester